Gycklargruppen TRiX presenterar: I ERA SJÄLAR

Biljetter 1-5 augusti Biljetter 6-12 augusti
Fotograf Klara G, Gycklargruppen TRIX, Långsjö Teater

Ni möter åtta artister från Gycklargruppen TRiX och Långsjö Teater som tillsammans bjuder på en storslagen eldcirkus med texter ur Khalil Gibrans bok Profeten.

Föreställningen är fylld av eldkonster, musik, jonglering, pyroteknik, brinnande konstruktioner och framförallt mycket värme och en krispig närvaro.

I era själar är en oförglömlig upplevelse för hela familjen.

Profeten är en av världslitteraturens mest lästa och citerade böcker. I föreställningen vävs Gibrans text samman med eldens urkraft, musik och sång med folkliga klanger. Texten är allmänmänsklig, ord som ger styrka och tröst men som också manar till handling och kraft. Det går att förändra världen.


Gycklargruppen TRiX har sedan 1997 gjort sig kända för sina medryckande och häpnadsväckande eldcirkusföreställningar som turnérar såväl nationellt som internationellt.

Långsjö teater är en fri teater grundad 2012. De producerar scenkonst för barn och vuxna med en vision om att genom scenkonst bidra till att skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. De har sin identitet i den fysiska teatern och är multidisciplinära. Uttrycken omfattar bl.a. levande musik, berättande, kathakali och dans.

Fotograf Klara G, Gycklargruppen TRIX, Långsjö Teater
Biljetter 1-5 augusti Biljetter 6-12 augusti
Medeltidsveckan på Gotland