Camping Medeltidsveckan

Bo och lev i medeltida idyll eller modern camping i natursköna områden med hela Medeltidsveckan inom promenadavstånd. Medeltidsband för hela veckan ingår!

Boka camping inkl. medeltidsband

Välkommen till Medeltidsveckans festivalcamping och Medeltidsveckans medeltidsläger! Nytt för i år – eller egentligen mer som det alltid har varit förut – är att medeltidslägret kommer att vara i Östergravar. Medeltidsveckans camping för moderna tält kommer att vara kvar på Galgberget, där det numera även finns möjlighet att boka plats för husvagn eller husbil. 

Du betalar ett fast pris per person, vilket gör att det är lika enkelt att bo själv i enmanstält eller som i grupp i exempelvis  friluftstält eller medeltidspaviljong. Vill du ha med dig en husvagn eller en husbil tillkommer en avgift för husvagnen/husbilen. I campingbiljetten ingår även Medeltidsbandet! Som campinggäst har du alltså tillgång till Medeltidsveckans olika områden runt om i staden under alla åtta dagar på Gotland (4-11 augusti 2024).

Läs mer om Festivalcamping

Modern Festivalcamping

 

Läs mer om Medeltida Läger

Medeltida Läger

Kontakt

E-POST: camping@medeltidsveckan.se
TELEFON: 0498- 29 10 70

 

 

BRA ATT VETA

Reception och nattvakter
Medeltidsveckan har ett starkt fokus på trygghet. Det finns en reception på festivalcampingen och en reception i medeltidslägret. Dessa håller extraöppet den 2-4 augusti för att passa ankommande färjor. Detaljerade öppettider i receptionerna kommer inom kort.

Åldersgräns
Du måste vara 16 år fyllda samt ha skriftligt intyg från målsman om du är under 18 år och reser själv eller i grupp utan målsman närvarande.

  • Barn och ungdom gäller upp till 3-15 år
  • Vuxen gäller 16 år och äldre
  • Barn under 3 år vistas gratis

Tältstorlek och soltak
Priset per person gäller oavsett hur många ni bor i tältet (varje person ska ha egen campingbiljett). Så länge det finns plats och du inte stänger brandgator eller hindrar framkomlighet är det okej med skärmtak/partytält i anslutning till ditt sovtält. Detta medför ingen extra kostnad.

Parkering
Parkering finns men inte i direkt anslutning till området. Fordonet kan ej parkeras i anslutning till tältet eller husvagnen!

Husdjur
Du får medföra husdjur till campingen, men tänk på att du alltid är ansvarig för ditt djur. Nolltolerans mot aggressivt beteende från husdjur gäller och du kan bli avhyst omgående vid överträdelse.

Villkor och ordning
Medeltidsveckan har en nolltolerans mot våld eller övergrepp, och detta leder till direkt avhysning från området utan föregående varning.
I förekommande fall kontaktas myndighet och polis.

Området har alltid en ansvarig person på plats även när receptionen är stängd.

Både på festivalcampingen och i medeltidslägret förekommer det ljud från fester på kvällar och nätter, samt ljud från morgonpigga på morgonen. Ta med öronproppar vid behov! 

Din trygghet är vårt fokus – hjälp oss att hålla en trevlig och vänlig atmosfär genom att bemöta varandra med värdighet, vänlighet och jämlikhet. Upplever du något som inte känns bra – tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns på plats för din skull.

Eldning
Beroende på vad som gäller för generellt eldningstillstånd under aktuellt datum. Det är utomordentligt viktigt att du respekterar dessa villkor då markerna ofta är mycket torra i augusti. För matlagning i anslutning till tält rekommenderar vi spritkök. Tänk på att även här iaktta försiktighet.

 

AVBOKNING

Vid avbokning utgår debitering enligt följande:

  • Avbokning senast 28 dagar före ankomst: full återbetalning av bokningens pris, minus 20% administrationsavgift.
  • Avbokning senast 11 dagar före ankomst: återbetalning av halva bokningens pris (50%).
  • Avbokning inom 10 dagar före ankomst: ingen återbetalning görs.
  • Avgifter för avbeställningsskydd, ändrings-, faktura- samt bokningsavgift återbetalas ej.

E-POST: camping@medeltidsveckan.se
TELEFON: 0498- 29 10 70

Boka camping inklusive medeltidsband
Medeltidsveckan på Gotland