Festivalcamping – den moderna campingen

Tillbaka till camping

Hitta till den moderna campingen

Intill Galgbergets utkiksplats finns en grusväg norrut som är entré till den moderna campingen. Se karta här.

Festivalcampingen för moderna tält, husvagnar och husbilar är belägen på Galgberget. Här är det ljudligt och ljuvligt både på morgonen och på kvällen. Lugnet infaller mitt på dagen när solen står som högst. Här finns 30 000 kvadratmeter att dela på, med goda avstånd och möjligheter att laga mat över öppen eld (under förutsättning att det inte råder eldningsförbud). 

På området finns enklare faciliteter med toaletter, diskbänk med kallvatten, återvinningsstation samt reception. Det finns tillgång till ett fåtal kokplattor, mikrovågsugnar och vattenkokare för att underlätta disk och matlagning. Det finns även ett antal kylskåp där man kan förvara mat, samt möjlighet att byta ut kylklampar om du vill förvara mat i egen kylväska. Det finns inte möjlighet att dra fram el till enskilda tält. Duschar finns i en skola 10-15 minuters promenad från campingen. Mer information om öppettider och adress kommer inom kort.

Husvagnar och husbilar

För husvagnar och husbilar behöver du boka en plats i förväg. En extra avgift tillkommer för detta, utöver priset per person. Det finns även ett begränsat antal elanslutningar för husvagn/husbil som kan köpas till. 

E-POST: camping@medeltidsveckan.se
TELEFON: 0498- 29 10 70

Boka camping inklusive medeltidsband
Medeltidsveckan på Gotland